مشاوره حقوقی رایگان - حبس زن توسط شوهر

سلام، دو ماه پیش خواهرم به عقد آقایی در اومد و بعد چند روز اون آقا خواهرم رو به عنوان مهمان به خونه شون برد و حبسش کرد، تو این مدت نه اجازه خروج خواهرم از خونه رو میده، نه اجازه ورود به ما
خواهرم تنها یک بار تونسته با ما تماس بگیره و با گریه گفته تو رو خدا نجاتم بدید، این داره منو میکشه، ما برای درخواست طلاق به دادسرا رفتیم، گفتن باید خود دختر بیاد درخواست طلاق بده، با توجه به اینکه اون مرد به هیچ وجه اجازه خروج خواهرم رو از خونه نمیده، ما چکار میتونیم بکنیم؟

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

موضوع نیاز به توضیح بیشتر داره ولی به نظر میرسه به عنوان حبس غیرقانونی و تهدید به قتل از طریق شکایت کیفری قابل پیگیری باشه.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
شکایت حبس غیرقانونی کنید و تقاضای مواجهه حضوری و ملاقات داشته باشید تا از وضعیت ایشان مطلع شوید
ضمن اینکه زوجه در صورت خوف بدنی و جانی میتواند در جلسه حضوری که قاعدتأ در کلانتری خواهد بود از همراهی و سکونت مشترک با زوج امتناع کند این امتناع موجب سقوط موقتی حق نفقه خواهد شد مگر اینکه خوف جانی در دادگاه ثابت شود که در اینصورت امکان مطالبه نفقه حتی در فرض سکونت مستقل نیز امکانپذیر خواهد بود