مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ اب شخصی در قسمت مشاعات

سلام بنده مالک طبقه 4 یه ساختمان تک واحدی هستم پمپ اب ساختمان بنا به مشکلات فنی زمانی اب می رسونه به طبقه 4 که یکسره کار کنه و ممکنه پمپ اب ساختمان بسوزه 3 واحد دیگر هم مخالف هزینه کردن و اصلاح ان هستن .
میخواستم بدونم در صورت سوختن پمپ اب ساختمان ایا من به تنهایی مقصر هستم و یا همه مالکین؟
دوم اینکه در صورت سوختن پمپ ایا واحد های دیگر می تونن بصورت شخصی در قسمت مشاعات ساختمان برای خودشون پمپ جداگانه ببندند ؟منطورم از قسمت مشاعات از برق عمومی و تانک ذخیره اب مشترک در اون قسمت از ساختمان که پمپ اصلی قرار گرفته کار بگدارند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه مالکین -- خیر -- اگر همکاری نمیکنند اول دادخواست تامین دلیل بده بعد دادخواست تعویض پمپ