مشاوره حقوقی رایگان - قابل تقسيم بودن ملک ورثه ای برای مزایده

با عرض سلام ملک مسکونی موروثی از پدر برای 4 فرزند پسر به مساحت 1000 متر 6 دانگ است. قبل از فوت پدر سند تک برگ 1/5 دانگ صادر گردید. 50 سال پیش زمین ملک ابتدا دو قطعه 500 متری که ترکیب شد به یک هزار متری سند شاهنشاهی. یکی از برادران فوت کرده و همسرش که 1/4 از قیمت زمین و نه از عین ارث میبرد تقاضای فروش 1/5 دانگ ماترک مرحوم را از طریق مزایده کرده. ساختمان یک طبقه ویلایی دو واحد مجزا و زمین ملک بطوری است که قابل تقسیم به دو قطعه پانصد متری است. ولی قابل تقسیم به 4 قطعه نیست. سه ورثه دیگر میخواهند از دادگاه تقاضا کنند که ملک را به دو قطعه 500 متری تقسیم کند و 3 دانگ از یکی از قطعات را به مزایده بگذارند و از محل فروش سهم همسر را بدهند. والا اگر ورثه نتوانند مبلغ لازم را تهیه کنند شریک بیگانه در کل 1000 متر پیدا میشود. ایا میشود از دادگاه تقاضا کرد که اگر همسر اصرار بر مزایده دارد 3 دانگ از 500 متر را بگذارد برای مزایده. البته زمان تفکیک هم موردی هست با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، چنانچه،ملک زا همسر معرفی نموده، خیر، ولی با درخواست نامبرده،میتوان، تقلیل داد،