مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روی قرارداد دستی

سلام بایه نفر شریک شدم و قراردادی با موضوع مبلغی پول بابت شراکت در کشاورزی تحویل گرفتم ،29000000 چک بابت پول پرداختی و سود شراکت بهش دادم چکها امانتی بود و 18800000 آن را پرداخته بودم چکهارو برگشت زد چون قرارداد دست طرف بود شراکتمون رو انکار کرد و امانتی بودن چکهارو هم نتونستم
ثابت کنم محکوم به پرداخت کل پول شدم حالا رفته از روی قرارداد ازم شکایت کرده آیا میشه قضیه چکها و پولهای پرداختی رو پیش کشید و 18800000پس گرفت؟

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

با سلام چنانچه شاهد داشته باشید مبنی بر اینکه چک ها موضوع همان قرار داد بوده ودر واقع خواهان طلبی از شما ندارد بله امکانش هست