مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

با سلام
همسرم يك سال و نيم است كه با زنی صيغه كرده است و دادخواست طلاق از من داده است ولی يك بار بدون عذرموجه از ادامه پرونده منصرف شد و هزينه دادرسی برای تعيين حقوق مالی من را پرداخت نكرد و پرونده مختومه شد ولی دوباره دادخواست طلاق داده است من از حضور او بی اطلاعم و نمی دانم كجاست و تنها زندگی ميكنم.
ايا بابت اين مدت به من حق و حقوقی تعلق ميگرد؟
شاكی خصوصی با عنوان زنا با خواهر زاده دارد. شش ماه درگير پرونده است.
آيا حق طلاق با اين دو موضوع 1- پرونده كيفری 2- ترك خانه به مدت يكسال به من داده نميشود؟
الان بهترين كاری كه من ميتوانم بكنم چيست؟
پرونده طلاق در مرحله تعيين داور و پرونده زنا در مرحله وقت نظارت است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی شوهرتان دادخواست طلاق داده است شما دیگر چرا درخواست طلاق دارید؟پرونده طلاق شوهرتان راپیگیری کنید

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.چون همسرتان دادخواست طلاق داده است و قانونا هم حق طلاق با مرد است شما فقط در خصوص حقوق مالی خود دفاع کنید و برابر ماده 29 قانون حمایت خانواده دادگاه مکلف است رسیدگی و سپس حکم بر گواهی عدم امکان سازش بدهد.حقوق مالی شما عبارت است از،مهریه،اجرت المثل،جهیزیه،نفقه ایام عده،نفقه‍ معوقه اگر دارید دادخواست بدهید.و همچنین در خصوص اگر فرزندی دارید در خصوص حضانت حق ملاقات و نفقه فرزندان نیز تقاضای رسیدگی داشته باشید.اگه براتون مقدوره وکیل بگیرید.
چنانچه همسرتون مجدد دادخواست خود را مسترد کرد بخاطر تخلف از شروط ضمن عقد (ازدواج مجدد و محکومیت کیفری و ترک انفاق) دادخواست طلاق بدهید.