مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین و ازدواج مجدد

با سلام و خسته نباشید
بنده حکم الزام به تمکین رو گرفتم و اجراییه هم زدم که بعد 10 روز همسرم به منزل برنگشت.در فاصله زمانی این 10 روز درخواست اعسار 14 سکه مهریه من هم پذیرفته شد که 1 سکه پیش پرداخت کنم و سالی 1 سکه اقساطی.
خانم بنده 100 سکه دیگه هم مهریه داره ولی فعلا 14 تا رو اقدام کرده
سوالی که مطرحه اینه ایا من درخواست ازدواج مجدد بدم و قاضی بررسی کنه امکان داره رد کنه درخواست منو....مثلا به این عنوان که من هنوز حتی 1 سکه پیش رو هم ندادم چون حدود 20 روز مهلت اعتراض به حکم اعسار رو دارم.
این توضیح رو بدم که هم شغل دارم و هم اجاره نامه خانه محل سکونتم موجوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست ازدواج مجدد بهتر است مدتی صبر کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت احراز توانایی اداره ومهیا بودن شرایط امکان صدور تجویز ازدواج می باشد بهتر است بعد از قطعی شدن اعسار و پرداخت پیش قسط اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت احراز ناشزگی زوجه، تجویز ازدواج مجدد امکان پذیر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا عجله ای برای ازدواج مجدد نداشته باش قوز بالا قوز می شود و ممکن هم هست رد کنه چون شما اعسار دادید از کجا میخواهید بیارید یک زن دیگه را بگیرید!

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر سدور حکم ازدواج مجدد ربطی به پرداخت مهریه ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله چون این دو مورد با هم در تناقض است ممکن است قاضی آن را رد کند و یا وکیل همسرتان دفاع کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است
برای صدور حکم به ازدواج مجدد زوج ، ابتدا باید توان مالی زوج ا حراز و اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان مخالفت وجود دارد گرچه نتیجه قابل پیش بینی نیست و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از جمله شرایط اخذ حکم به ازدواج مجدد این است که بدوا اثبات نمایید ملائت کافی برای اداره دو زوجه را دارید که در این صورت احتمال رد دعوی اعسار و اعتراض از سوی همسرتان وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است قبل از اقدام به مشاور خانواده مراجعه کنید