مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام و خسته نباشید من سرباز بودم که در ماموریت گشت پلیس راه دچار سانحه ی تصادف شدم و مقصر هم راننده ی مقابل بود پرونده ی حوادثم رو برای غرامت فرستادن و بهم گفتن معلول خدمتی میشی و در صورتی که نقص عضوی که برام اتفاق افتاده مادام العمر هست میخاستم ببینم آیا میشه کاری کرد بجای غرامت بهم مستمری
و دفترچه ی درمانی تعلق بگیره ؟ اگر میشه طبق کدوم ماده میتونم ازشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
شما با توجه به اينكه حين ماموريت دچار حادثه شده ايد هم مستحق دريافت ديه از راننده مقصر هستيد و هم اينكه بسته به نوع و ميزان معلوليت ( كلي يا جزيي- دايمي يا موقت)حق دريافت مستمري مادام العمر داريد