مشاوره حقوقی رایگان - دخالت اطرافیان در زندگی مشترک

باسلام و عرض ادب
مرد/37 ساله/کارمند رسمی دولت هستم. در زمان عقد و در عقدنامه قید کردیم محل زندگی توافقی باشد. در مدت 5 سال ابتدایی زندگی زناشویی با همسرم در یک شهرستانی که محل کارم بوده و نه بنده و نه همسرم بومی آنجا نبودیم زندگی کردیم. بعد از 5 ساال به شهرستان محل زندگی همسرم انتقالی گرفتم و الان حدودا مدت یک سال هست در این شهر زندگی میکنیم. متاسفانه شدیدا بدلیل دخالت های مادرزنم و برادرزن هایم زندگیم رو تحت شعاع خودش قرار داده و همسرم با من سرناسازگاری داره و با وقوع هر بگومگوی ساده در زندگی موضوع رو بزرگ کرده و باعث دخالت های اطرافیانش در تمامی مسائل زندگیم شده است. در حالیکه قبلا در شهرستان بودیم این موضوع تقریبا وجود نداشت.
از فوت پدرزنم حدود 35 سال میگذرد و متاسفانه بزرگتری غیر از مادر زنم و دو برادر همسرم نیست که اوناهم همیشه حق رو به همسرم میدن...
1. با وجود اینکه در عقدنامه محل زندگی توافقی ذکر شده آیا من میتونم برای نجات زندگیم به محل کار شهرستان قبلی برگردم و همسرمم رو با خودم ببرم؟
2. گویا راه حل قانونی برای شکایت از دخالت های اطرافیان در زندگیم نیست. چطوری میتونم شر اونارو از زندگیم دفع کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
سکونت با توافق ممکن است ‌