مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت اطرافیان همسرم‌ از آمدن به منزل شوهر

با سلام
همسرم ده روز قبل از فارغ شدن جهت رسیدگی به خانه مادرخانمم فرستادم بعد از فارغ شدن‌چند روز قرار شد برای استراحت آنجا بماند الان بعد از گذشت 10 میخواهم‌همسرم و فرزندم به خانه خودم برگردد ولی مادرخانمم به بهانه های مختلف دخالت میکند و نمیگذارد و همسرم چیزی نمیگوید بنده باید چکار کنم؟!
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحمل کنید هرچه بیشتر بماند بهتر است حداقل چهل روز بماند تا امورات زنانه ان تمام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید البته جرمی واقع نشده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است مسالمت آمیز حل نمایید در غیر اینصورت بدوا با اظهارنامه و در صورت عدم نتیجه سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا صبر کنید، بعد از یکی دو ماه اگر بازنگشت دادخواست الزام به تمکین بدهید.