مشاوره حقوقی رایگان - تداخل برادر زن در زندگم

سلام
برادر زنم دیروز امد خونم و خواهرش برد خونه بعد از یک ساعت خانم زنگ زد گفت برادم نمیزاره من بیام خونم
بهش گفت چطور مهمان میاد خونتون و شما حق نداری با شوهرت بری مهانی و یا بزار و به سفر شما حق نداری بری خونی برادراش یا خواهراش
من رفتم براش به من گفت چون مهمان امد برات من خواهر بردم تو حق نداری مهمان راه بدی خونت چه اشنایا فامیلت یا دوستادت
او میخواد خواهرش از من طلاق بده و زنم نمده که بیاد سر زندگی بجهاش و او ادم قلدوری هست
ایا من میتونم از او شکایت کنم یا نه
خواهشن من راهنمای کنید داره زندگم از هم میپاشه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید شکایت کنید البته بهتره که خانم ازایشان شکایت کند وشماهم می توانید باارسال اظهارنامه خانم رادعوت به منزل کنید اگر نیامد دعوای الزام به تمکین مطرح کنید