مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه سرقت بیمه ...

سال 97ماشین پراید که دوماه از بیمه بدنه آن می گذشت در دی ما 97 به سرقت رفت مراحل اعلام به 110 والاتری و آگاهی و... انجام شد فردای همان روز به بیمه اعلام سرقت نمودم و از من بیمه نامه و قراردادم و نامه کتبی اخذ شد تا حدود دوسال امروز فردا کردن که به مراجع قضایی شکایت کردم ولی رای بدوی فقط بیمه همان روز را برای من تایید کرده که تا 10 فرودین حق اعتراض دارم آیا حق و حقوق من می بایست ضایع شود اگر در موقع مقرر پول را به من میداد من می توانستم یه ماشین بخرم ولی الان با این گرانی نمیشه نظرتون و راهنمایی لازمه را مبذول فرمایید

پاسخ ها :

عدم پرداخت بیمه سرقت خودرو بیمه سرقت خودرو بیمه خودرو بیمه خودرو