مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

اگر درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج و اعتیاد شوهر در دادگاه بدوی و تجدیدنظر وارد دانسته نشود و این رای در دیوان عالی کشور تایید شود . بعد از گذشت چند سال آیا زوجه می تواند به همان دلیل و یا با مستند و دلایل جدید در خواست اعاده دادرسی کند؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

لزومی به اعاده دادرسی نیست، اگر دلیل جدیدی وجود دارد یا زوج معتاد می باشد میتوانید دادخواست طلاق رو مجددا مطرح کنید

یک وکیل

با سلام
با توجه به اینکه اعتیاد و عسروحرج و سایر ادله طلاق اموری هستند که هر زمان ممکن است حادث شوند لذا مجددا نیز میتوانید دادخواست طلاق بابت این موارد تقدیم کنید ولی سعی کنید قبل از دادن دادخواست طلاق دلائلی جمع آوری کنید که بتوانید ادعاهای خود را ثابت کنید.