مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام.. یعنی با قانون سال 92خواستن یه کمکی به زندانیان کنن و توی برگ سوء پیشینه ای که میگیرن چیزی ننویسن و اشاره ای به سوء پیشینه ی غیر موثر آن ها نکنند ولی چه فایده در عوض داخل برگ سوء پیشینه مینویسند فاقد سابقه کیفری موثر و این کلمه موثر اشاره میکند به سابقه ای که فرد داشته و در اکثر اوقات کارفرما و یا شرکت ها با دیدن این کلمه از استخدام افراد جلوگیری میکنند.. ایا راهی هست از شر این کلمه موثر (فاقد سابقه کیفری موثر) خلاص شویم و برامون تو برگ سوء پیشینه (فاقدسابقه کیفری) بنویسند و استخدام بشیم سابقه ام هم برام زدن مشارکت در نزاع دسته جمعی.. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
به متاسفانه

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

برداشت شما نادرست است و معمولا در همه برگهای سوء پیشینه کلمه موثر قید می شود و عدم سوء پیشینه موثر لزوما به معنی داشتن پیشینه کیفری در جرائم خرد نیست