مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت کارگر

سلام. کارفرما بابت استخدام مبلغ 50 میلیون تومان چک در وجه شرکت میخواهد و آن را بابت حسن انجام کار را نمی نویسد. میتواند چک را به بانک برده و وصول نماید؟ در قبال دادن چک من چه اقدامی باید انجام دهم؟ چون در رسید هم فقط اشاره به گرفتن چک به صورت امانی خواهد کرد و هیچ توضیحی در مورد حسن انجام کار نوشته نخواهد شد. لطفا راهنمایی کنید که چک را بدهم یا نه؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

باید در قرارداد کار یا متن چک قید شود که بابت ضمانت است و صرف قید امانت کافی نیست .