مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید.
پدر من یه ساختمان دو طبقه دو واحدی دارد که قولنامه ای است. البته کل شهر قولنامه ای هستش. سال 92 پدرم طبقه اول را قولنامه ای در مشاور املاک به نام من انتقال داد و امضا و اثرانگشت تمامی خواهران و برادران و حتی مادرم را در قولنامه زدند. و در قسمت توضیحات نوشتند که (تا زمانی که مادر در قید حیات هست خریدار حق فروش ندارد و وقتی مادر فوت کرد می تواند به هر شخصی بفروشد.)
پدرم سال 95 فوت کرد.
الان که سال 1400 هستش برادرانم و خواهرانم حرف از فسخ قولنامه می زنند و می خواهند به هر روشی که شده قولنامه را فسخ کنند.
سوالم اینه که آیا برادران و خواهران و حتی مادرم می توانند از هر راهی قولنامه را فسخ کنند.
ممنون

پاسخ ها :

انتقال قولنامه ای ملک توسط پدر فسخ قولنامه ارث