مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه بچه هام و مهریه ( طلاقنامم توش اشتباه داره )

با سلام
بنده خانمی مجرد با 2 بچه هستم ، یک پسر 17 ساله و یک دختر 23 ساله ؛ بنده 12 سال هست که از شوهرم جدا شدم و در این مدت پدرم سرپرست ما بود و ماهانه یک مبلغ کمی میداد و زندگیمونو با اون میچرخوندیم و پدرم هم چندروز پیش به رحمت خدا فوت کرد ، بنده تو این همه مدت با وجود اینکه باید به بچه هاش شوهرم نفقه میداده نداده و در حال حاضر نمیدونیم کجا زندگی میکنه و کجا کار میکنه فقط میدونیم که شاید تهران باشه ... ، تا چندسال پیش شوهرمو میدیدیم چون خونه پدرش یعنی پدر شوهرم میمونده که رفت و آمد با اونام نداشتیم اصلا و تو پارک دم محلشون میدیدیم شوهرمو و کارم نمیکرده اونموقع ولی چندساله که پدرش میگه نمیدونم کجاست و از اینجا رفته و ما هم خبری ازش نداریم و فقط میدونیم که شاید تهران داره کار میکنه و ... ، تابستون سال پیش هم پدر شوهرم فوت کرد و حتما ارثش به پسرش یعنی شوهرم و دختر و اون یکی پسرش و زنش رسیده و شوهرم الان کارم داره و وضعش خوبه مطمئنا میخواستم بدونم چجوری میتونم نفقه بچه هامو که تو این چندساله نداده ازش بگیرم ولی نمیدونیمم کجاست ( حتی شکایتم کردیم برای نفقه هم برای مسئولیت پسرمو قبول کنه یکم و بتونه باباشو ببینه اما به جایی نرسید و کمکمون نکردن اصلا ) اینکه تو طلاقنامه من اونموقع تاریخ تولد منو اشتباه زده میتونم کاری بکنم که طلاقنامم باطل بشه و بتونم مهریم رو ازش بگیرم چون واقعا تو این مدت بچه هام با هزار بدبختی بزرگ شدن و الانم حتی تو مضیغه هستیم ممنون میشم کمک کنید .

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
برای اصلاح طلاق نامه میتوانید به دفترخانه مجری طلاق مراجعه کنید .
شما باید با تقدیم دادخواست حقوقی از طرف فرزند کمتر از 18 سال تمام نفقه ایشان را مطالبه کنید و فرزندی که بیش از 18 سال تمام دارند خود میتوانند نسبت به مطالبه نفقه در شورای حل اختلاف اقدام کنند .
شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس نفقه فرزندان را از تاریخ تقدیم دادخواست تعیین و.پدرشان را محکوم به پرداخت آن میکنند ، اگر پدرشان از پرداخت نفقه امتناع کند میتوانید با توقیف اموال ایشان نفقه را وصول کنید .
موفق باشید