مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

باسلام و تبریک سال نو
من یک ملکی رو در برج 12 سال 99 فروخته م، طبق قولنامه خریدار می‌بایستی در تاریخ 12.22 الباقی وجه را پرداخت کرده و تسویه کند . ما نیز سند را وکالت زده و خونه را تحویل دهیم، اما خریدار 20روز هست که تاخیر در پرداخت داشته و تسویه نکرده و پول ما را نمی‌دهد ، خسارت هر روز تاخیر هم 1میلیون تومان است،، چگونه می‌توانم خسارت رو دریافت کنم و ایشان را مجبور به پرداخت الباقی وجه کنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

سیده زهره قائمی

سیده زهره قائمی :

سلام . شکایت کنید میتونید الباقی رو بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه با وجه التزام قراردادی با تامین خواسته، البته ابتدا اظهارنامه

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

ابتدا اظهارنامه ای خطاب به خریدار ارسال کنید با ذکر ضرورت پرداخت مابقی ثمن و نیز ذکر تاریخ و روز مشخص جهت تنظیم وکالت نامه و تحویل مبنی در قبال تسویه. اگر در محل مقرر و روز مشخص شده در اظهارنامه نیامدند ، مراتب را صورتجلسه کنید سپس دعوای مطالبه مانده ثمن را مطرح کنید