مشاوره حقوقی رایگان - ساختن سوییت در پارکینگ آپارتمان مسکونی مجازاست؟

باسلام. بنده یک واحد در آپارتمان مسکونی خریده ام و مالک یاسازنده اقدام به ساختن یک سوییت در پارکینگ نموده است بطوریکه آب و برق سوییت را از انشعابات مشاعات گرفته و انشعابات جدا ندارد. حکم قانون در مورد این کار چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدون توافق با سایر مالکین ساختمان مجز نیست ، تامی دلیل بگیرید بعد دادخواست قلع و قمع