مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

درود
از مجموع 21سهم 16 سهم وراث از یک پلاک زمین به متراژ701متر مربع خریداری کردم. 6سهم را از طریق دفترخانه اقدام و با یک سهم خودم 7سهم اعم از عرصه و اعیان سند تجمیعی گرفتم.
اکنون 9سهم اقدام کردم که قاضی فقط بخشی از معامله را محرز دانسته از پلاک701متر اما بنده 7سهم از کل پلاک معامله شده و اینکه مبایعه نامه شاهد نداره.
نکته جالب اینکه فروشندگان دادخواست فسخ معامله را دادن!!
در متن مبایعه نامه مورد معامله نوشته شده: سهم الارث وراث اعم از عرصه و اعیان را خریداری کردم.
و جالب اینکه قاضی در انشا رای نوشته خانه و محوطه محصور شده را خریداری کردید ولی بنده بعد از گرفتن سند تجمیعی ملک برای اجاره محصور کردم و حتی سهم الارث خودم خارج از قسمت محصور شده است.
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
توصیه میکنم وقت مشاوره از یکی از وکلای محترم بگیرید تا با مطالعه دادنامه و در صورت لزوم اوراق پرونده توسط ایشان، راهنمایی کامل و جامعی بگیرید.