مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. من سه ماه پیش در حال رانندگی بودم و یک سرنشین هم داشتم که چپ کرده و واژگون شدم و هم خودم و هم سرنشینم مجروح شدیم در تصادف مقصر شناخته شدم. بیمه ماشینم میهن بوده و بیمه شده سال 97 بوده. آیا دیه به من هم تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
درصورت تعهد بیمه گر بله

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

الانه بیمه شخص ثالث حسب قانون بیمه اجباری و ماده3 از ق اخیر الذکر بندی تحت عنوان حوادث راننده دارد و دیه و ارش راننده مسبب حادثه قابل وصول است.و من در سه پرونده مجزا برای راننده مسبب حادثه دیه جراحات را گرفتم