مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث مادری

با سلام.
پدر من دارای 2 زن بوده که مادر ما فوت کرده و زن دوم هم شامل 2 دختر هست. ما الان میخواهیم سهم مادری خود را طبق جهاز نامه مادرم از ایشان بگیریم که پدرم مخالفت کرده و تهدید به فروش اموال خودش میکند. آیا این اجازه رو دارد که اموال خود را قبل این که سهم مادری ما رو بدهد حتی به زن دوم خودش هم بفروشد یا نه؟ مادر که فوت کرده فرزند میتواند حتی درخواست حق مهریه رو بدهد؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
شما فقط میتوانید دادخواست مهریه بدهید و اموال را توقیف بنمایید واگر اموالی به نام دارند ولی چون قبل از پدر فوت کرده اند قضیه ارث اصلا وجود ندارد و نهایتا مطالبه اموال منقول ایشان و طلاجات