مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدن برگ احضاریه از شهر دیگه

حدود چند ماه پیش با خانمی فقط ارتباط تلفنی و پيامکی داشتم البته خود اون خانم از طریق اينستا اومد پیام داد و به بهونه کمک پیام داد بعد اومد تلگرام و بعد شمارش داد و رابطه سکس چت و داشتیم بعد یه مدت بهش گفتم نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم ولی اون گفت خودم می کشم و اين حرفا، بعد چند ماه قطع رابطه شوهرش فهمیده و زنگ زد و فحش داد و تهديد به قتل کرد و بعد گفت شکایت ميکنم، الان بیست روز گذشته، اگه شکایت کن چقد زمان ميبره برگه احضاریه به من برسه؟ آیا اگر در سامانه ثنا ثبت نام نکره باشی باز پيامک ابلاغیه برات میاد؟ من ياسوجم اون اراک، و حکمش چيه اگه شکایت کن؟ و جز سوء سابقه حساب میشه، ممنون میشم جواب بديد، با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.بعد از شکایت شاکی و تکمیل تحقیقات و بررسی دلایل شاكی چنانچه جرمی اتفاق افتاده باشد احضار میشوید که زمان دقیق و مشخصی ندارد.فقط در صورت ثبت نام در ثنا ابلاغ الکترونیکی دریافت میکنید در غیر اینصورتکتبی ابلاغ میشود.مجازات بستگی به جرم کیفرخواست شما دارد.به مجازات محکوم شوید سوسابقه میشود مگر اینکه تعلیق بگیرید.سعی کنید با رضایت مانع از شکمایت شوید وگرنه وکیل بگیرید