مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام تهدید

سلام. برادر خانومم با یک فایل مکالمه تلفنی ضبط شده یک دقیقه ای که در آن تهدید کردم و یک شاهد که برادرش بود، از من دادسرا شکایت کرد. من هم رفتم و دفاع کردم و گفتم من زنگ نزدم و صدا متعلق به من نیست و خط در اختیار همسرم هست و من شاهد داشتم و توهین نکردم ولی قاضی شاهد رو نگذاشت بیارم. الان برای من درخواست کیفرخواست داده است. آیا در دادگاه کیفری میتونم از خودم دفاع کنم و شاهد ببرم؟ پرونده به دادگاه کیفری ارجاع شده است.

پاسخ ها :

سعيد  احمدي

سعيد احمدي :

سلام معمولا صدای ضبط شده قابلیت استناد ندارد چون قابل تقلید است. بله در دادگاه می توانید شاهد ببرید.