مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام وقت شما بخیر

از کسی شکایت کلاهبرداری کردم پرینت بانکی
هم دارم مبلغ 75 ملیون تومان

پنج احضاریه براش رفت و حاضر نشد
امروز یک احضاریه از کلانتری برام اومده که ایشون به جرم تهدید از من شکایت کرده
استنادش نمیدونم چی هست

چطور میتونم در مقابل اتهام تهدید از خودم‌ دفاع کنم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ایشان باید ادعای خود را ثابت کند . و دلایل خود را به دادگاه ارائه دهد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری رفته و ببینید علت شکایت و دلایل ایشان چه بوده
بدوا انکار و سپس اعلام نمایید هیچگونه سوء نیتی نداشته اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده مطالعه شود تا بتوان با توجه به اظهارات ایشان شماره راهنمایی نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شاکی باید دلیل قانونی به دادگاه ارائه نماید و ادعای خود را اثبات نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو توی ان مرجعی که شکایت کردید گواهی مفتوح بودن پرونده و حکم جلب اورا بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به کلانتری مراجعه کنید و علت شکایت را به شما اعلام می کند
شما نیز بعد از تفهیم اتهام می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید