مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت سند سفید

سلام. من یک موتور سیکلت خریدم و سند آن سفید هست و هنوز به اسم کسی نخورده است. صاحب موتور فقط یک برگ سند به من داد و یک برگ دیگر هم هم دست فروشگاه موتور سیکلت هست. حالا که موتور رو به یکی دیگر فروختم طرف میگوید باید دو برگ سند دست تو باشه که با اون یکی که دست فروشگاه هست، سه تا برگ سند بشود. من به صاحب موتور قبلی که گفتم گفت چون سند هنوز به اسم کسی نخورده است همون یک برگه رو وقتی بخواهی سند رو به اسم کسی بزنی اون برگ دوم سند همراه با کارت موتور می آید. میخواستم بدونم حرف او درست هست که وقتی سند بزنی برگ دوم می آید یا نه و برگ دوم هم باید باشد تا سند به اسم کسی بخورد.

پاسخ ها :

موتور سیکلت سند سفید انتقال سند سفید موتور سیکلت سه برگ سند موتور سیکلت موتور سیکلت