مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب ناشناس

سلام. 15 میلیون پول به حساب من اومد و نمیدونستم چه کسی فرستاده است. رفتم دادگاه شخصا اون مبلغ رو مسدود کردم تا صاحب آن تماس بگیرد. حالا با گذشت 4 ماه هیچ کس سراغ اون پول نیومده است و اون کارتی که هم که پول رو فرستاده برای من باطل شده است. میخواهم بروم و اون پول رو پس بگیرم. آیا مشکلی برای من من پیش نمی آید؟ به راحتی میتونم پولی که خودم تسلیم دادگاه کردم رو پس بگیرم؟ از من سوالی نمیپرسند؟

پاسخ ها :

واریز وجه از حساب ناشناس مسدودی حساب به دلیل واریز از حساب ناشناس رفع مسدودی حساب