مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی حقوقی ساختمان

با سلام بنده یه واحد از ساختمان دو طبقه بالای پیلوت رو خریداری کردم فروشنده پیلوت(پارکینگ) رو هم تبدیل به مسکونی کرده و فروخته به شخص دیگری و الان شهرداری حکم تخریب به واحدی که تو پیلوت ساخته شده رو داده و مجوز حفاری برای اداره گاز نمیده تا فروشنده گاز برای ساختمان بگیره و فروشنده دفاعیه ای رو تنظیم و به دیوان عد الت اداری فرستاده تا رای تخریب رو به جریمه تبدیل کنه آیا دیوان رای شهرداری رو تایید میکنه یا رای جریمه صادر میکنه در صورت تخریب آیا فروشنده ادعایی مبنی بر مغبون بودن میتونه داشته باشه و درخواست پول از دو واحد دیگه بکنه در ضمن از موعد تنظیم سند هم سه ماه و اندی گذشته آیا بنده میتونم درخواست جبران خسارت عدم اجرای تعهد مبنی بر نداشتن گاز و عدم تنظیم سند در موعد مقرر رو داشته باشم یاد آوری میکنم که توی مبایعه نامه روزی پنجاه هزار تومان برای عدم اجرای تعهد طرفین قید شده و مبایعه نامه بنده هم بصورت قطعی قید شده با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به شرایطی بستگی دارد در صورت عدم تنظیم سند به شما خسارت تعلق می گیرد