مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

باسلام من راننده تاکسی هستم سه ماه پیش یه مسافر سوار کردم بعدا دربستی گرفتن من منو برد در یه پاساژ اون وقت گفتن کیف پولش نیاورده بره از مغازه پاساژ پول ورداره من اعصبانی شدم اونوقت گفت گوشیم دستت باشه برم پول بیارم دیگه برنگشت منم بداز 15روز ازگوشی استفاده کردم الان اسمس اومده برام که گوشی سرقتی فردا اولی دادگاهمه لطفا راهنمایی کنید درضمن شاهدی در آن روز حادثه دارم

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام بر فرض اثبات موضوع فوق و با تعرفه شاهد مورد نظر و در وصف عدم پیشینه قبلی ، از اتهام سرقت یا مداخله در مال مسروقه برائت خواهید گرفت