مشاوره حقوقی رایگان - درباره ی تقسیم ارث

سلام درود
تشکر از شما عزیزان که پاسخگوی ابهامات هستید
سوالم از این قرار که شوهر خاله من سال 91 فوت کرد و این اقا حدود دو هکتار پدرشون تاکید میکنم پدرشون زمین داشت
ان زمین متاسفانه تا قبل از فوت شوهر خالم تقسیم نشده بود و این هم بگم که در تقسیم زمین دعوا وجود دارد و الان حدود پنج سال که برای تقسیم زمین شکایت کردن از برادرشان و هنوز هیچی صاحب زمین که پدر شوهر خالم باشه نیز فوت کرده
الان سوالا این خالم بعد از فوت شوهر دوباره ازدواج کرده و از شوهر خالم بچه ای هم نداره تاکید میکنم فرزندی نداره
ایا این زمین اگر تقسیم بشه یه خالم تعلق میگیره ؟
سوال کاملم با جزئیاتی که ارائه دادم این که ایا بازهم زمین تعلق میگیره اینم بگم هیچ مهریه ای هم به خالم داده نشده
و یک سوال دیگر ایا چون خالم یکی از شاکی است باید در سامانه ثنا ثبت نام کنند ؟
و انجا ثبت بشن

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام قطعا ثبت نام ثنا نیاز هست ضمنا خاله یک هشتم از سهم پدر شوهر ارث میبرد در صورتیکه همسرشون در زمان فوت پدر شوهر حیات داشته باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوج فوت نمایید و هیچ فرزندی هم نداشته باشد ، سهم زوجه ، 1/4 از کل ماترک می باشد