مشاوره حقوقی رایگان - گزینش بانک های خصوصی

با سلام .
بنده در آزمون استخدامی سال بانک ... قبول شدم و متاسفانه در مراحل بعدی به ناحق من را کنار گذاشته و داوطلب ذخیره رو استخدام کردن , بعد از دو مرحله اعتراض در هسته گزینش بانک به جایی نرسیدم و هیئت مرکزی گزینش بانک ها هم رای صادره از بانک ... رو تایید کرد , به دیوان عدالت شکایت کردم و خوشبختانه رای دیوان به نفع من صادر شد و در شعبه تجدید نظر هم تایید شد , در حال حاضر ابلاغیه رای صادره از شعبه تجدید نظر دستم هست و میخوام بدونم :
اولا چکار باید کنم ؟ باید منتظر بمونم تا بصورت روال اداری حکم اجرا بشه یا باید خودم تقاضای اجرای حکم بدم ؟
ثانیا طرف شکایت من دو دستگاه بوده ( هسته گزینش بانک ... و هیئت مرکزی گزینش بانک ها در بانک مرکزی ) , دیوان عدالت به دلیل اینکه بانک ... بانک دولتی نیست طرف شکایت اول رو حذف کرده و در حال حاضر پرونده من علیه بانک مرکزی هست و این موضوع مقداری من رو نگران کرده که ایا حکم صادره اجرایی خواهد شد یا خیر , ایا بانک مرکزی بانک ... رو مجاب میکنه که بنده رو استخدام کنن ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید برای اجرا خودتان درخواست اجراییه بکنید تا پرونده به اجرای احکام برود