مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه از طریق ثنا

با سلام چند ماه پیش من تصادف جرحی داشتم. یک هفته بعد از اون یک درگیری لفظی که کمی ضرب و جرح هم داشت داشتم. بعد از مدتی از طریق سامانه ابلاغ به من اعلام شد که دادنامه برای شما صادر شده و به فلان شعبه واصل شد. مدتی بعد هم پیامی مبنی بر اینکه پرونده شما به شعبه یک کیفری واصل شده داشتم. میخاستم بدونم این ابلاغیه ها برای تصادف جرحیه یا اینکه برای دعوا شکایتی تنظیم شده. درضمن در مورد تصادف به رضایت ختم شده و در مورد دعوا من اصلا طرف مقابلم رو نمیشناسم و اون هم منو نمیشناسه میخام بدونم این ابلاغیه ها برای چیه و اگه برای دعوا به دادسرا برم بازداشت میشم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام برید در سامانه ثنا و سوابق و ابلاغیه ها رو مشاهده کنید و بر اساس شعبه و پرونده کلاسه به دادگاه مراجعه کنید تا مشخص شود موضوع چه شکایتی است و عدم حضور شما براتون داستان میشه.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

امکان داره بازداشت بشید شما وکیل بگیرید تا برده دادسرا ببینه علت چیست