مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن موروث

سلام من یک برادر بزرگتر از خودم دارم که فقط زن داره و بچه ای نداره. به درخواست ایشون پدرم یکی از خانه هایش را فروخت تا به برادرم بدهد تا خونه بخرد البته فقط درخواست بود و زوری نبود . پدرم اینکار رو کرد . پدرم ناراحت هست چون برادرم اوضاع جسمانی خوبی ندارد . و بچه هم ندارد که بعد از فوت برادرم اموال بهش برسد . از یک طرف خانواده عروسمون بسیار حریص هستند ایا ایشون میتواند بعد اینکه برادرم فوت کرد و اموال به نامش خورد وصیت کند که اموال به خانواده اش( خانواده عروس) برسد؟؟ چون این خونه ها و املاکی که پدرم داشت قرار بود بعد مرگش تقسیم بشه. الان پدرم از این قضیه ناراحت هست و میگه این ارثیه برادرت بوده و قرض یا کمک نبوده دیگه ولی هیچ جا ثبت نشده و شفاهی بوده . حالا اینجا دوتا مشکل هست یکی اینکه ایشون دوباره بعد مرگ پدرم اگر برادرم زنده باشد ارث میرسد؟ و بعد مرگ برادرم عروس میتواند وصیت کند اموال به خانواده اش برسد یا مقداریش به ما میرسد؟؟ ما چکار باید کنیم که قانونی باشه و معتبر که برادرم ارث خود را گرفته قبل مرگ پدرم و دیگه قرار نیست ارثی ببرد چه چیزی باید بنویسیم. پدرم و برادرم در قید حیات هستند.

پاسخ ها :

مژگان مجاوری

مژگان مجاوری :

استان :

بله جواب هر دو سوال مثبته
بخشش پدرتون مانع ارو برادرتون نیست
و عروس اگر مالک ماترک شود که البته فقط از قیمت اعیانی خواهد بود مال وی بوده در نحوه مصرف و وصیت مختار است
برای بررسی راهکارهای احتمالی حتما مشاوره بگیرید ریز دقیق مراحل و نحوه پرداخت وجه خانه به برادر شما باید بررسی شود