مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مصرف زیاد آب در آپارتمان با کنتور مشترک

باسلام. بنده در یک آپارتمان 4 واحدی زندگی میکنم، از حدود یک سال و نیم پیش یک همسایه جدید به آپارتمان آمده و از زمان حضور ایشان قبض آب که مشترک هم هست حداقل دو برابر شده و چندبار هم که مدیر ساختمان یا بنده به ایشان تذکر دادیم با نهایت بی ادبی و داد و بیداد برخورد کرد و میگه که دلم میخواد زیاد مصرف میکنم به کسی هم مربوط نیست. خواستم ببینم که راهکاری برای حل این مشکل وجود داره یا نه؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اول اظهارنام برای همسایه جهت عدم استفاده بیش از خد مجاز ارسال کنید درصورت امتناع مطالبه وجه ازدیاد مصرف اب رو در شورا مطرح کنید

محمدرضا ایروانی

محمدرضا ایروانی :

سلام
موضوع را از طریق شهرداری محل پیگیری نمایید