مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت ندادن سنوات و...

من 2/5سال با روزی 48کیلومتر راه پیمودن به کارخانه می‌رسیدم و کارفرما حقوق را طبق اداره کار نداد و سنوات و حق مسکن و حق اولاد و حق مادر بچه را اصلا نداده طی 2/5سال؟ و بیمه هم منو نکرده. و دو زانوی من بدجور درد داره درو من چه طور شاکی شوم به کجا بدم که کارم زودتر راه بندازن؟

پاسخ ها :

محسن علیجانی

محسن علیجانی :

استان :

سلام اداره کار محل کار شکایت کنید