مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت ندادن سنوات و بیمه و حقوق پایه کار

باسلام بنده به مدت سه سال در یک مجتمع اقامتی مشغول کار بودم و دوسال اول با حقوق 1میلیون توما یک سال اخر با حقوق یک میلیون وپانصد که الا یک ماه و خوردهای میشود که ایشان بنده را به بهانه نداشتن درامد بیرون کردن ومتاسفانه نه بیمه ای ونه سایر موارد که طبق قانون کار باید پرداخت میکردند نکردند و قرار دادی هم نسبت به این کار تنظیم نکردند وبنده این همه زحمتو از جانو دل مایه گذاشتم این جوابم بنده متهل هستم وضع مالیه خوبیم ندارم بنده از جنابان تقاضا دارم مرا راهنمایی بفرمایید که چه حق وحقوقی به بنده تعلق میگیرد و چگونه واینکه با ایشان وقتی پیامک میدهم الان یک ماه ونیم هستش که میگن میام صحبت میکنیم خدا اجر بی پایان بدهد انشالله به همه انهایی که در احقاق حق دیگران کمک میفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید دادخواست مطالبه حقوق و مزایا و عیدی و سنوات و ... را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.