مشاوره حقوقی رایگان - بیمه از کار افتادگی

سلام پدر من دارای بیمه تامین اجتماعی از نوع از کار افتادگی است و هرماه مبلغی به عنوان مستمری دریافت میکنند اگر پدر من به عنوان راننده تاکسی وارد تاکسی رانی شود حقوق تامین اجتماعی اش قطع میشود؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه رسمی باشد و برایش حق بیمه بریزند بله ولی کار موقت در آژانس و تاکسیرانی بدون واریز حق بیمه تاثیری در حقوق مستمریش ندارد