مشاوره حقوقی رایگان - کسری بیمه

با سلام و احترام.
اگر در یکی از ماه های سالی جهت تامین اجتماعی از دو جا بیمه پرداخت شده باشد ( یعنی 365 روز به علاوه 30 روز = 395 روز) آیا جزء سابقه جهت بازنشستگی محاسبه می شود.
اگر در ماه های سال در طول سابقه پرداخت حق بیمه اجباری کسری داشته باشیم، به طور مثال در کل 29 سال به صورت سر جمع یک ماه در سال های مختلف کسری داشته باشیم، امکان پرداخت آن وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است جزء سابقه محاسبه می شود. قبلا از پاسخ شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

محمدرضا كمالي

محمدرضا كمالي:

اگر در يك ماه از دو كد كارگاهي بيمه پرداخت شده باشد فقط يك ماه براي شما محاسبه خواهد شد