مشاوره حقوقی رایگان - تجاری دائم

سلام بنده سه سال پیش جهت تجاری دائم به شهرداری رجوع کرده و طی این امر مقداری از هزینه ی تعیین شده بابت تجاری دائمی به مبلغ بیست میلیون تومان را واریز کرده و متاسفانه دیگر قادر به پرداخت مابقی مبلغ در آن زمان نبوده ولیکن امروز که مجدد جهت پرداخت مابقی هزینه تعیین شده مراجعه کردم اعلام کردند که باید دوباره طی کارشناسی مجدد قیمت روز تجاری تعین شود و متاسفانه هزینه ی آن دو برابر شده که قادر به پرداخت آن نیستم
حال با توجه به اینکه برای رعایت حقوق مکتسبه قانون لاحق مشمول بنده نمیشه میتوان به علت عطف به ماسبق نشدن ادعای پرداخت هزینه تجاری دائمی که سه سال پیش تشکیل پرونده شده و مبلغی زیادی پرداخت شده رو کرد یا خیر؟
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید پرونده مطالعه شود