مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت حین خدمت سربازی

سلام بنده 10 سال پیش سرباز ناجا بودم حین ماموریت با اتومبیل عبوری واژگون شدم لگنم شکست تا الان پلاتین توی بدنمه کمسیون پزشکی 5 درصد معلولیت تعیین کرد ولی هیچ غرامتی پرداخت نکردن ایا غرامتی به بنده تعلق دارد؟ با تشکرفراوان.....

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله میگیرد

پرسشگر :

با سلام و عرض تشکر از پاسخ جناب عالی اگر ممکنه راهنمایی کنید چگونه اقدام کنم برای غرامت سپاسگذارم.

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
با توجه به اينكه حين ماموريت بوده ايد به استناد كميسيون ماده ١٦ جانباز هستيد و توامان مستحق دريافت ديه هستيد
اگر نقص عضو مانع اشتغال شما شود امكان دريافت مستمري نيز داريد