مشاوره حقوقی رایگان - عنوان سرقت

سلام میخواستم بدونم اگه در اموال شوهر سهم داشته باشی و بدون اجازه وی سهم خود را بفروشی سرقت محسوب میشود ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اگر سهم شما مشاعی باشد میتوانید بصورت مشاعی سهم را بفروشید نیاز به اجازه شوهر نیست

پرسشگر :

سلام همسر من یه شرکت دارد که در آن زغال و ژل و الکل میفروشه یه روز اومد جلوی پسرمون گفت اگه شما هم جایی پیدا کردین که این وسایل رو خواستن ببرین بفروشین و من دو سه بار چون اذن شفاهی داده بودن این کار رو کردم و وسایل رو به شوهر خواهرم دادن که بفروشه حالا که متوجه این موضوع شده با ذکر موارد بالا زیرش زده و از من شکایت کرده خواستم بدونم حکم چیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر خودشان در اختیار گذاشتن سرقت محسوب نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شریک باشید باید فروش با رضایت شریک باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سلام،خیر سرقت نیست سرقت ربودن مال غیر بدون اذن است نه برداشتن سهم خود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید اذت شفاهی وی و تحت اختیار دادن وسایل توسط خود وی به شخص شما را، با ارایه مدارک از جمله شهود، ثابت و از خود دفاع نمایید.

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

شریک در مال اگر سهم خود از مال شراکتی رابفروشد سرقت نیست واگر مال دیگری (شریک )را بفروشد بستگی دارد ممکنه کیفری انتقال مال غیر باشد
منظورتان از سهم دارم چیست؟؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سرقت محسوب نمی شود.
اگر مال خود شما باشد اشکالی ندارد ولی اگر سهم شوهرتان باشد یا سهم مشاع باشد فروش مال غیر محسوب می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سرقت محسوب نمی شود ولی اگر سهم مشاع و یا مال شوهر را فروخته باشی فروش مال غیر محسوب می شود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
سهم خودتون متعلق به شماست و عنوان سرقت نداره...

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خیر سهم خود را میتوان واگذار کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
فروش قدر السهم خود از مشاعات با مانعی روبرو نیست

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

باسلام خدمت شماعرض شودباالتفات به اینکه فروش مال مشاع نسبت به قدرسهم خودقانونی وصحیح می باشدولیکن نسبت به مازادبرقدرسهم خودنسبت به مال مشاع،تحت عنوان معامله فضولی قرارمی گیردکه باقبول شریک، معامله تنفیذمی شودومعامله مزبورباعنایت به توضیحات مذکورعنوان کیفری فروش مال غیررانداردچراکه عنوان مزبورمستلزم سوءنیت است که اثبات آن برای طرف سهل نمی باشد. النهایه مشمول عنوان سرقت نیزنمی باشدچراکه لازمه جرم سرقت،ربایش می باشدکه وصف وارکان جرم سرقت درعمل شمانمی گنجد.
مویدباشید

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

باسلام خدمت شماعرض شودباالتفات به اینکه فروش مال مشاع نسبت به قدرسهم خودقانونی وصحیح می باشدولیکن نسبت به مازادبرقدرسهم خودنسبت به مال مشاع،تحت عنوان معامله فضولی قرارمی گیردکه باقبول شریک، معامله تنفیذمی شودومعامله مزبورباعنایت به توضیحات مذکورعنوان کیفری فروش مال غیررانداردچراکه عنوان مزبورمستلزم سوءنیت است که اثبات آن برای طرف سهل نمی باشد. النهایه مشمول عنوان سرقت نیزنمی باشدچراکه لازمه جرم سرقت،ربایش می باشدکه وصف وارکان جرم سرقت درعمل شمانمی گنجد. مویدباشید

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

باسلام
خدمت شماعرض شودباالتفات به اینکه فروش مال مشاع نسبت به قدرسهم خودقانونی وصحیح می باشدولیکن نسبت به مازادبرقدرسهم خودنسبت به مال مشاع،تحت عنوان معامله فضولی قرارمی گیردکه باقبول شریک، معامله تنفیذمی شودومعامله مزبورباعنایت به توضیحات مذکورعنوان کیفری فروش مال غیررانداردچراکه عنوان مزبورمستلزم سوءنیت است که اثبات آن برای طرف سهل نمی باشد. النهایه مشمول عنوان سرقت نیزنمی باشدچراکه لازمه جرم سرقت،ربایش می باشدکه وصف وارکان جرم سرقت درعمل شمانمی گنجد.
مویدباشید

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

فروش مال غیر و کلاهبرداری محسوب میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر سرقت نمی باشد ومنعی برای نقل وانتقال نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مال مشاع سرقت نیست. ولیکن اگر کل مال را بفروشید معامله ی فضولی کرده اید و مالک می تواند ابطال معامله را بخواهد.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
فروش سهم خودتان سرقت محسوب نمی شود.