مشاوره حقوقی رایگان - ارث از پدر شوهر

سلام. مادر من از پدر من جدا شده است و مادرم ازدواج مجدد کرد. پدر مادرم فوت شده و به مادر بنده ارث رسید و به بهانه ی شرایط مالی بدی که‌ من دارم به خانواده اش گفت ارث را تقسیم کنید. الان که تقسیم کرده اند مادرم میگوید که من هنوز زنده ام و به تو چیزی نمیدهم. بنده متاهل هستم 31 سال دارم و تک پسر هستم. شرایط مالی من اصلا خوب نیست. میترسم با ناپدری ام ارث را تمام کنند و به من و خواهرم چیزی نرسد. آیا میتوانم کاری کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

واقعا از برخی از سوال ها در این سایت ادم شوکه میشود ادم زنده مگر ارث دارد مادر شما در زمان حیات خود هر کاری که دوست داشته باشد میتواند با اموالش انجام بدهد شما به فکر زندگی و تحصیل درامد خود باشید