مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها در تمدید اجاره در کرونا

با سلام. در تاریخ 1399/12/05 که موعد خونه ما رسیده بود و صاحب خانه کرایه خونه رو از 35 تومن رهن و 1700 اجاره به 35 تومن رهن و 3500 اجاره افزایش داد و گفت اگه نمی خواهید باید تخلیه کنید و اجبارا قبول کردیم. ولی الان که در اخبار در مورد قانون افزایش اجاره شنیدیم و این که مالک نمیتواند مستاجر رو از خونه بلند کند. حالا ما چی کار میتونیم بکنیم؟ چون موقع تمدید قولنامه نمیدونستیم و در ضمن چند سال هست در این خونه میشینیم و خودمون پشت قولنامه رو دوباره تمدید میکردیم. آیا الان میتونیم شکایت کنیم و چطور؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر توافق کردید و امضا نمودید علی الاصول طبق توافقی که داشتین باید عمل کنید.اون مورد که گفتند در مواردی قابل اجراست که طرفین خودشان توافق نکرده باشند و نمی تواند شامل توافقات گذشته بشود.چون قانون برای آینده است برای زمان گذشته که قانون وضع نمی کنند.تصمیمات ستاد کرونا شامل موارد قدیمی نمی شود.برای شما قبل از اعلام این قانون توافق صورت گرفته است و همان توافق معتبر است.نمی توانید به استناد تصمیم امروز ستاد کرونا توافق خودتان با موجر را نقض کنید