مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر خسته نباشین

چند تا سوال داشتم
اول اینکه زنم در تمکین منو محکوم کرده آیا میتونم دوباره درخواست تمکین بدم با این شرایط که خونه جداگانه ندارم پیش مادرم زندگی میکنم و یه بار هم تهدید کردم که بلایی سرش میارم؟؟؟
دوم اینکه زنم با رای نفقه کیفری و تمکین منو محکوم کرده و رای به نفع اون صادر شده ایا میتونه درخواست طلاق بده؟؟
سوم اینکه آیا موقعی که درخواست تمکین دادم به خونه برگرده میتونه با من رابطه زناشویی نداشته باشه ؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جواب سوال اول امکان داره بتوانید دادخواست تمکین بدید من باید حتما باهاتون صحبت کنم تا جواب قطعی بدم ونیاز دارم رای شما رو ببینم .بله خانومتون با رای ترک انفاق میتونه طلاق بگیره .تمکین خاص هم اگه صورت نگیره عدم تمکین میخوره