مشاوره حقوقی رایگان - دعوا جمعی

با سلام
شخصی با اتهام به من و برادرم مبنی بر این که ایشان را در ساعت و تاریخ مشخص کتک زده و فحاشی تهدید و توهین کرده ایم از ما شکایت کرده و دو نفر شاهد هم معرفی کرده است که در واقع ما این کارو انجام ندادیم. ما به بازپرسی رفتیم و انکار کردیم پرونده از بازپرسی به دادگاه کیفری رفته و کیفر خواست صادر شده چگونه رفع اتهام کنیم.

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام باید شهودی ارائه کنید که شهادت دهند در تاریخ و ساعت اعلامی در مکانی غیر از مکان اعلام شده در جرم بوده اید

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
با داشتن شرایط می توانید به جرح شهود بپردازید و از طریق شاهدان خودتان موضوع را اثبات کنید