مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام میبخشید من 9 ماه عقد بودم و هنوز در خونه پدرم هستیم و با شوهرم به خونه خودمون نرفتیم حالا با همسرم میخوایم از هم دیگه جدا بشیم طلاق توافقی چه مدت طول میکشه ؟دادخواست طلاق رو باید در دفتر خدمات قضایی هردو باهم ثبت کنیم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید ابتدا در سامانه تصمیم نوبت مشاوره ثبت کنید و پس از گذراندن دوره مشاوره به دفترخدمات قضایی مراجعه کنید. حداقل سه ماه زمان خواهد برد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدت زمان طلاق بستگی به شهر محل سکونت و تعداد پرونده های دادگاه خانواده آن شهر دارد و فرمول ثابتی در این خصوص وجود ندارد.
دادخواست باید توسط هر دو نفر امضاء و در دفاتر خدمات قضایی ثبت شود.