مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح

سلام. من برای گرفتن مجوز برای ساخت زمین جلوی خونه به بنیاد مسکن شهرستان بندر لنگه هرمزگان مراجعه کردم ولی اون جا به من گفتند که خونه خود من هم جزء پیاده رو و سنگ فرش هست.
کل حیاط خونه من و حتی حیاط خلوت رو به اسم پیاده رو ثبت کردند در حالی که سند خونه موجود هست.
پنج سال هست با این که اشتباه از اون ها بوده هنوز مشکل من رو حل نکردند.
به کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ملک در طرح بنیاد مسکن ملک