مشاوره حقوقی رایگان - واحد قولنامه ای قبل از طرح و بعد از طرح شهرداری

سلام خسته نباشید
واحد قولنامه ای خریداری شده ‌که آپارتمان آن که قبلا در طرح بود ساخته شده و یا بعدا در طرح شهرداری قرار گیرد .
اگر طرح شهرداری اجرا شود آیا ارزش واحد قولنامه ای به چه صورت محاسبه میشه؟
لطفا در هر دو حالت را توضیح دهید.خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قیمت زمین را به نرخ روز و با نظر کارشناس باید به شما پرداخت کنند اگر قیمت کارشناس کم بود اعتراص کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست کارشناسی بدهید تا قیمت تعیین شود و اگر قیمت کمی تعیین شد اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ارزش ملک کاهش پیدا می نماید
و در آینده برای فروش ملک دچار مشکل خواهید شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قیمت زمین را به نرخ روز و با نظر کارشناس باید به شما پرداخت کنند اگر قیمت کارشناس کم بود اعتراص کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بر اساس قیمت عادله روز مطابق نظریه کارشناسی تعیین میگردد