مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت همسر

سلام. همسر من 18 سال هست که خیانت میکند و سه تا بچه دارم. دو پسر و یک دختر. تا الان به خاطر بچه هایم تحمل کردم ولی دیگر نمیخواهم در این زندگی بمونم. میخواهم همه دار و ندار همسرم رو از او بگیرم و بعد طلاق بگیرم. میخواستم بدونم چطوری میتونم اگر بخواهم مدرک جمع کنم مثلا پیام یا صدا یا چیزی که ثابت کند خیانت میکند؟ میتونم کاری کنم یا نه؟
میخواهم کل اموالش رو بگیرم و بعد طلاق بگیرم. بچه ها رو هم از او بگیرم.
مهریه من یک حج و 19 مثقال طلا هست. لطفا کمکی کنید.