مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهريه و طلاق

سلام،وقت بخير
آيا به جرم خيانت همسر و داشتن خانه مجردی، با ارايه مدرک به دادگاه ميتوان شكايت و درخواست طلاق داد؟!
و ميتوان مهريه را دريافت كرد؟!
آيا راهكاري وجود دارد؟!
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم بعضی از موارد حقوق مالی زوجه ارتباطی به شکایت ندارد شما میتوانید تماس بگیرید و در خصوص سایر مسایل مرتبط با موضوع شما نیز مشاوره داشته باشید اما تحت شرایطی شما میتوانید برای طلاق اقدام نمایید اما در هر صورت باید کل ماجرا توسط شما بیان شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است
خیانت اثبات شود ممکن است رویه دادگاه ها متفاوت است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت اثبات این قضیه می توانید به دلیل سو معاشرت و ایجاد عسر و حرج درخواست طلاق بدهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه تحت هر شرایطی قابل مطالبه هست و با اثبات رابطه نامشروع همسر میتوانید دادخواست طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است و زوجه می تواند از طریق دفترخانه ای که عقد کرده درخواست مطالبه مهریه بده و از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کند.
در مورد طلاق زن باید دلیل داشته باشد و صرف ادعای رابطه نامشروع کافی نیست .
زن می تواند اگر مدارکی دارد با عنوان رابطه نامشروع از زوج شکایت کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است و برای طلاق از طرف زوجه نیز این دلیل عسرو حرج محسوب میشود و میتوانید دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه ارتباطی به موضوع قضیه شما ندارد قابل وصول است ولی در ارتباط با طلاق باید ادعای خود را در ارتباط با سو معاشرت و اخلاق زوج به اثبات برساند تا مصادیق عسر و حرج محقق گردد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مهریه در هر شرایطی قابل مطالبه است. با اثبات سومعاشرت زوج میتوانید درخواست طلاق دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اثبات سوء معاشرت و ایجاد شرایط عسروحرج امکان طلاق وجود دارد. مهریه در هرصورت قابل مطالبه است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید واگر خیانت همسر را اثبات نمایید میتوان گفت که خیانت یکی از دلایل عسر وحرج باشد وطلاق بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است ولی برای طلاق از طرف زوجه بایستی عسر و حرج را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید رابطه نامشروع و سو رفتار جهت طلاق اثبات گردد
مهریه در هرحال قابل مطالبه می باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زن منوط به اثبات عسروحرج می باشد ومهریه نیز ازشوهرقابل مطالبه می باشد