مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال

سلام من پدرم شش ماهه فوت کرده حالا چند نفر اومدن با ارایه به تعهد نامه رسمی 200 میلیون تومانی از جانب پدرم لیکن که به آنها داده بدون اطلاع ما حالا آنها آن تعهد نامه را به اجرا گذاشته اند منم دو تا برادر کوچک دارم با یک مادر یه خونه قولنامه ای داریم حالا آنها دارن خونه را توقیف می کنند اینها یک باندند که کارشان همین است موضعش یکم طولانی است کسی ام کمکم نمی کنه شب روز خواب ندارم توروخدا کمکم کنید با من تماس بگیرید تا کل جریان توضیح دهم اگه می تونید وکالت این پرونده را بگیرید حاضرم هر کاری انجام دهم فقط آواره نشویم

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام دوست عزیز مطلب شما مبهم است تماس بگیرید و بیشتر توضیح دهید تا بهتر راهنماییتان کنم.
صادقی